Барај:

Тип на Оглас:

Тип Недвижнина:

Град:

Централна позиција:

Радиус во километри:

Клучни зборови:STANOVI VO GRADBA AERODROM

Оглас:

Тип на Оглас:

Продавам

Тип Недвижнина:

Стан

Адреса:

Скопје

Цена:

100000 Euro.

Креиран: 2012-11-14 08:46:05

Обновен: 2012-11-14 08:46:05

Детали:

Површина:

77

Контакт:

Име:

RDL SOUL

Телефон 1:

075969369

Извор:

www.oglasuva.me

Опис:

Se prodavaat stanovi vo gradba vo Aerodrom. Zgradata ke bide gotova vo maj 2013g. Stanovite se na popust koj vazi za mesec Noemvri. Cenata e 1000evra i 1050evra po m2. INVESTITOR RDL SOUL 075 969 369

Наведената адреса нее пронајдена на мапата!Најави се:

Е-маил:


Лозинка:


Заборавив лозинка