Барај:

Тип на Оглас:

Тип Недвижнина:

Град:

Централна позиција:

Радиус во километри:

Клучни зборови:Iznajmuvane na sprat od kuka vo Przino

Оглас:

Тип на Оглас:

Продавам

Тип Недвижнина:

Стан

Адреса:

Скопје

Цена:

Цена по договор.

Креиран: 2012-09-15 16:45:00

Обновен: 2012-09-15 16:45:00

Детали:

Контакт:

Име:

Mirjana Simakoska

Телефон 1:

022736362

Извор:

www.pazar3.mk

Опис:

Se izdava 86 kvadraten namesten sprat od kuka vo Przino so prekrasen poglen kon gradot, so poseben parking nameten za studenti i vraboteni.

Наведената адреса нее пронајдена на мапата!Најави се:

Е-маил:


Лозинка:


Заборавив лозинка