Барај:

Тип на Оглас:

Тип Недвижнина:

Град:

Централна позиција:

Радиус во километри:

Клучни зборови:STAN KAJ GOLEM PAZAR 63 m2

Оглас:

Тип на Оглас:

Продавам

Тип Недвижнина:

Стан

Адреса:

kaj golem pazar

Гостивар

Цена:

Цена по договор.

Креиран: 2012-07-24 19:37:00

Обновен: 2012-07-24 19:37:00

Детали:

Површина:

63

Број на соби:

3

Контакт:

Име:

Tonica

Телефон 1:

070475022

Улица:

kaj golem pazar

Извор:

www.pazar3.mk

Опис:

Se prodava stan kaj golem pazar 63 m2 + podrum 7 m2 kontakt tel: 070475022 CENA PO DOGOVOR

Наведената адреса нее пронајдена на мапата!Најави се:

Е-маил:


Лозинка:


Заборавив лозинка