Барај:

Тип на Оглас:

Тип Недвижнина:

Град:

Централна позиција:

Радиус во километри:

Клучни зборови:Prodazba na novi stanovi

Оглас:

Тип на Оглас:

Продавам

Тип Недвижнина:

Стан

Адреса:

Др.Рајс бр.19-Чифте фурни

Битола

Цена:

49500 Euro.

Креиран: 2013-02-24 15:24:00

Обновен: 2013-02-24 15:24:00

Детали:

Површина:

66

Број на соби:

3

Контакт:

Име:

Сашо

Телефон 1:

075445640

Улица:

Др.Рајс бр.19-Чифте фурни

Извор:

www.pazar3.mk

Опис:

За дополнителни информации јавете се на контакт телефонотНајави се:

Е-маил:


Лозинка:


Заборавив лозинка