Барај:

Тип на Оглас:

Тип Недвижнина:

Град:

Централна позиција:

Радиус во километри:

Клучни зборови:Plac so kuka na povrsina okolu 5 dekara

Оглас:

Тип на Оглас:

Продавам

Тип Недвижнина:

Плац

Адреса:

selo Stanjevci-Sv.Nikole

Штип

Цена:

Цена по договор.

Креиран: 2013-07-02 19:57:00

Обновен: 2013-07-02 19:57:00

Детали:

Контакт:

Име:

bore

Телефон 1:

070844664

Улица:

selo Stanjevci-Sv.Nikole

Извор:

www.pazar3.mk

Опис:

se prodava plac so kuka na povrsina okolu 5 dekara vo selo Stanjevci Sveti NIkole vednas do patot kontakt na tel.070844664 i 071655955 cena po dogovor

Наведената адреса нее пронајдена на мапата!Најави се:

Е-маил:


Лозинка:


Заборавив лозинка