Барај:

Тип на Оглас:

Тип Недвижнина:

Град:

Централна позиција:

Радиус во километри:

Клучни зборови:Vrati za magacin

Оглас:

Тип на Оглас:

Продавам

Тип Недвижнина:

Деловен Простор

Адреса:

Куманово

Цена:

300 Euro.

Креиран: 2012-10-08 19:54:00

Обновен: 2012-10-08 19:54:00

Детали:

Контакт:

Име:

Zoran

Телефон 1:

078 826 138

Извор:

www.reklama5.mk

Опис:

Врати за магацин, гаража, работилница Се продава метална врата за магацин, работилница или гаража.Вратата е направена во Кен-Куманово, од цевки 50x50, со лим и од внатрешна страна, и со термо-изолација(Тервол). Димензии на рамката : Шир.x Вис. = 315 cm x 285 cm

Наведената адреса нее пронајдена на мапата!Најави се:

Е-маил:


Лозинка:


Заборавив лозинка