Барај:

Тип на Оглас:

Тип Недвижнина:

Град:

Централна позиција:

Радиус во километри:

Клучни зборови:Stan pod kirija

Оглас:

Тип на Оглас:

Издавам

Тип Недвижнина:

Стан

Адреса:

Скопје

Цена:

15000 Euro.

Креиран: 2013-01-25 18:18:03

Обновен: 2013-01-25 18:18:03

Детали:

Површина:

60

Контакт:

Име:

Igor

Телефон 1:

078431800

Извор:

www.oglasuva.me

Опис:

Izdavam stan pod kirija vo naselba Gorce Petrov Skopje.Trosoben vo uredna sostojba!

Наведената адреса нее пронајдена на мапата!Најави се:

Е-маил:


Лозинка:


Заборавив лозинка