Барај:

Тип на Оглас:

Тип Недвижнина:

Град:

Централна позиција:

Радиус во километри:

Клучни зборови:Se izdavaat sobi za prekrasen odmor vo Pretor

Оглас:

Тип на Оглас:

Издавам

Тип Недвижнина:

Соба

Адреса:

Nova naselba Pretor,Resen

Битола

Цена:

Цена по договор.

Креиран: 2013-06-20 20:53:00

Обновен: 2013-06-20 20:53:00

Детали:

Контакт:

Име:

Лена

Телефон 1:

075623138

Улица:

Nova naselba Pretor,Resen

Извор:

www.pazar3.mk

Опис:

Вила „ЛЕНА“ Во прв ред.. Oблеана во чист воздух и природна убавина. Располага со Четири соби од кои две со поглед кон зајди сонце, кујна,бања и еден апартман За пријатен престој и релаксација можете да уживате во дворот на куќата

Наведената адреса нее пронајдена на мапата!Најави се:

Е-маил:


Лозинка:


Заборавив лозинка