Барај:

Тип на Оглас:

Тип Недвижнина:

Град:

Централна позиција:

Радиус во километри:

Клучни зборови:Барам Дом, Бесплатен пребарувач/огласувач на недвижнини во Македонија

Rss

Пребарување: Продавам

Страница 1 од 1097, прикажани 20 од 21939 записи 1 2 3

КУЌА НА АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА ЦАРЕВ ДВОР-РЕСЕН

Продавам Куќа во Ресен

Продавам Куќа во Ресен

куќа на атрактивна локација во царев двор, ресен. куќата се наоѓа на главниот пат во самиот центар на царев двор и е веднаш вселлива.основата на куќата е 150 м2 со приземје и еден кат. во склоп...

Атрактивен градежен плац на езерото козјак

Продавам Плац во Македонски Брод

Продавам Плац во Македонски Брод

се продава атрактивен плац веднаш до езерото козјак во туристички комплекс од приватни викендици со прекрасен поглед на езерото и планините. плацот е градежно земјиште со маркица за градба и...

Prodavam plac vo naselba karpos bitola

Prodavam plac vo naselba karpos bitola

Продавам Плац во Битола

Prodavam plac vo naselba karpos bitola so markici za izgradba na dva obiekti 1700m2

PRODAVAM KUKA VO STROG CENTAR BITOLA

PRODAVAM  KUKA VO STROG CENTAR BITOLA

Продавам Куќа во Битола

Prodvam kuka vo strog centar bitola 240m2 kukata e na tri sprata so dvorno mesto

PRODAVAM KUKA VO STROG CENTAR BITOLA

PRODAVAM  KUKA VO STROG CENTAR BITOLA

Продавам Куќа во Битола

Prodvam kuka vo strog centar bitola 240m2 kukata e na tri sprata so dvorno mesto

Se prodava plac vo mesto Macja Glava-Kumanovo od 1800 m2

Se prodava plac vo mesto Macja Glava-Kumanovo od 1800 m2

Продавам Плац во Куманово

Se prodava plac vo mesto takanareceno macja glava,kumanovo,od 1800 m2, placot se naogja nasproti benzinskata stanica lukoil! cena po dogovor!!!

Продажба

Продажба

Продавам Куќа во Прилеп

се продава планска куќа на два ката посебно одвоени со надворешни скали, визба ,гаража и дворно место.куќата е со регулирана документација за сопственост и на одлична локација.прилеп нас.гоце...

Продажба

Продажба

Продавам Куќа во Прилеп

се продава планска куќа на два ката посебно одвоени со надворешни скали, визба ,гаража и дворно место.куќата е со регулирана документација за сопственост и на одлична локација.прилеп нас.гоце...

Се продава плац во с.Раштак

Се продава плац во с.Раштак

Продавам Плац во Скопје

се продава плац во с.раштак со површина од 2000м2,истиот епогоден за изградба на викендица.

Se prodava 2 soben stan vo Centar

Se prodava 2 soben stan vo Centar

Продавам Стан во Скопје

Se prodava 68m2 stan vo centar-debar malo

ul"Karpos Vojvoda"

ul"Karpos Vojvoda"

Продавам Стан во Охрид

Prodavam 80m2 nevseluvan stan,na tret kat so lft,parking,parket,kompletna dokumentacija.

Поволно издавам спрат од куќа во Центарот на Битола

Поволно издавам спрат од куќа во Центарот на Битола

Продавам Куќа во Битола

спратот има 3 посебни соби со по 2 кревети. погоден за тројца студенти по 50евра.секој ќе има посебна соба. погоден и за семејство или за деловен простор со 3 канцеларии.куќата е на 2 мин. до...

Поволно издавам спрат од куќа во Центарот на Битола

Поволно издавам спрат од куќа во Центарот на Битола

Продавам Куќа во Битола

спратот има 3 посебни соби со по 2 кревети. погоден за тројца студенти по 50евра.секој ќе има посебна соба. погоден и за семејство или за деловен простор со 3 канцеларии.куќата е на 2 мин. до...

Плац во с.Косел-Охрид на 6 км од град од 880 м2.

Плац во с.Косел-Охрид на 6 км од град од 880 м2.

Продавам Плац во Охрид

се продава плац во с.косел-охрид од 880 м2 на 6 км од град.плацот излегува одма на магистралниот пат охрид-битола има струја и вода во самиот плац и е погоден за некој мал објект,плевна,стреја и...

Нива-плац од 12879 м2 цела до асф.пат во с.Косел-Охрид

Нива-плац од 12879 м2 цела до асф.пат во с.Косел-Охрид

Продавам Плац во Охрид

се продава нива-плац од 12879 м2 цела до асф.пат во с.косел-охрид.можност за струја и вода.нивата е рамна коцка идеална за ранч или лозов насад или некој индустриски објект.цена најповолна.

Се продава плац-нива во Лескоец Охрид на 4 км од град од 3459 м2 на магистрален пат Охрид Битола

Се продава плац-нива во Лескоец Охрид на 4 км од град од 3459 м2 на магистрален пат Охрид Битола

Продавам Плац во Охрид

се продава плац нива во с.лескоец-охрид од 3459 м2 на магистралниот пат охрид-битола на 4 км од центар на град.плацот има струја и вода и е во близина на река.земјистето е многу квалитетно и е...

Prodavam Baraka vo Gorce petrov 2

Prodavam Baraka vo Gorce petrov 2

Продавам Куќа во Скопје

Prodavam baraka vo gp2 izlez na dve ulici , moze i komplet so kuka od 80 m2 + podrum 30m2 . vo komplet ima izlez na tri ulici.

Продавам

Продавам

Продавам Куќа во Прилеп

хитно се продава вселива планска куќа од два ката по 110м2, со помошни простории, визба, гаража и дворно место со регулирана имотна сопственост.куќата е на одлична и мирна локација.нас.гоце делчев...

Продавам

Продавам

Продавам Куќа во Прилеп

хитно се продава вселива планска куќа од два ката по 110м2, со помошни простории, визба, гаража и дворно место со регулирана имотна сопственост.куќата е на одлична и мирна локација.нас.гоце делчев...

Продавам

Продавам

Продавам Куќа во Прилеп

хитно се продава вселива планска куќа од два ката по 110м2, со помошни простории, визба, гаража и дворно место со регулирана имотна сопственост.куќата е на одлична и мирна локација.нас.гоце делчев...

Страница 1 од 1097, прикажани 20 од вкупно 21939 записи 1 2 3

Најави се:

Е-маил:


Лозинка:


Заборавив лозинка